søndag den 25. august 2013

Om min valgblog

Jeg er en 45-årig socialist fra Vissenbjerg. Jeg har tre børn sammen med Gitte. Til daglig er jeg gymnasielærer og underviser i historie, religion og filosofi. Og så er jeg medlem af Assens Byråd for SF.

For mig handler socialisme populært sagt om at skabe et fællesskab, hvor den enkeltes frie udvikling er forudsætningen for alles frie udvikling. Målet er, at individet får frihed til at udvikle alle sider af sin personlighed. Men muligheden for fri udfoldelse hænger sammen med hvordan vi får indrettet fællesskabet. Den enkeltes frihed afhænger med andre ord af dennes indflydelse på og ansvar over for fællesskabet.

I mine øjne går kommunalpolitik ud på at skabe de bedste rammer for, at det enkelte menneske selv kan skabe og styre sit eget liv. Kommunen står for en stor del af velfærdssamfundets institutioner. Derfor skal vi altid arbejde målrettet på, at kommunens tilbud kan give de bedste betingelser for, at mennesket kan udvikle sig frit – uanset om man er barn, uddannelsessøgende eller gammel.

Jeg har tidligere siddet i Vissenbjerg Byråd, hvor jeg især arbejdede med de pædagogiske dagtilbud, skoleområdet, de frivillige foreninger samt med teknik- og miljøområdet.
Den seneste periode i Assens Byråd har jeg været medlem af Social- og Sundhedsudvalget samt Kultur- og Fritidsudvalget. Udover udvalgsarbejdet sidder jeg i Museum Vestfyns bestyrelse og arbejder i kommunens klima-forum.

Politik handler om at skabe forandring og resultater. Jeg genopstiller til valget for at have indflydelse på de beslutninger, som handler om vores nære hverdag. Men i arbejdet for at skabe resultater er det vigtigt at bevare sin kritiske sans. Der findes altid alternative måder at gøre tingene på. Det betyder bl.a., at politikerne må være kritiske over for de forslag, som kommer fra embedsmændene.

I en tid, hvor mange vælgere kan have svært ved at få øje på SF’s indflydelse på regeringens linje, kan jeg garantere, at ægte SF-politik stadig kan fås lokalt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar